Vi hälsar Joakim välkommen in i gänget

Vi förstärker vår organisation genom att anställa Joakim Carlsson.

Joakim kommer att verka som marknadsansvarig med fokus på problemlösning, i nära relation med brukare och framför allt i vårdspecifika miljöer.

Joakim kommer att verka för att fler skall få tillgång till våra varumärken.

Joakim1

Eson Comfort har levererat innovativa lösningar för sjukvården i mer en ett decennium.

Nu utökar vi servicen och öppnar för ett bredare sortiment, via en moderniserad webshop och med nya produkter och fördelaktiga priser. 

Joakim Carlsson kommer att verka som vår förlängda arm. Han kommer att presentera våra produkter och koncept direkt hos er och vi har ambitionen att tillsammans med er, på ett effektivare sätt medverka till att lösa olika vårdrelaterade, ergonomiska och komfortberoende problem. Utan hjälp av er erfarenhet och klokskap, kan vi aldrig formulera de lösningar som ni behöver.

När problem uppstår på grund av dåligt fungerande lösningar eller brist på lösningar, då vill vi att ni skall se oss som problemlösaren som alltid levererar.

Joakim kommer närmast från ett säljarbete i ett finskt företag. På fritiden arbetar han som fotbollstränare för Dalsjöfors GoIF:s damlag i söderettan. Ni kan nå JoakimMob 072-214 80 05 eller e-post jocke@esoncomfort.com

%d bloggare gillar detta: