Uppfinnarstipendium

Uppfinnarstipendium

Efter att ha arbetat med mitt uppdrag från Länssjukhuset i Halmstad, har jag blivit rikligt belönad.

Min innovation och konstruktion – TraumaTransfer™ har tilldelats Hallands Läns Landstings Uppfinnarstipendium och kommer att erhålla mitt stipendium i samband med en middag på Forum, den 20/9.

Det är särskilt roligt att konstatera att det inte bara är Leif Carlsson som vi har lyckats imponera på med våra innovationer, utan att även andra inom sjukvården ser vad vi kan erbjuda.

Jag vill även ge en blomma till Leif då han har bidragit med tester och undersöka de krav som ställs på madrasser i röntgensammanhang.

Jag tror och hoppas mycket på vårt upplägg, där våra innovationer bildar basen och där Leif skall hjälpa till med testning och att leta upp nya problem för oss att lösa.

Han kommer även att sälja våra innovationer, vilket är extra viktigt eftersom vi på Eson saknar den möjligheten.

Vi tittar på ett samarbetsavtal där jag kommer att skänka Leif delaktighet i min innovation, TraumaTransfer™, mot att han satsar på att sälja den och Eson Comforts övriga medicintekniska innovationer.

Jag är helt övertygad om att detta blir bra då Leif som röntgensköterska har bra kontakter inom sjukvården.

Vi har nu sedan vi första gången hjälpte Länssjukhuset i Halmstad med uppgraderingen av en röntgenmadrasslösning, tagit fram flera väl fungerande innovationer.

PM-Comfort™ Röntgenmadrass (denna lösning är en innovation av Anders och  Jörgen Erlandsson), Legfix™ Positioneringskudde (en innovation av Anders och  Erik Erlandsson), Nefrolift™ Lyftsystem vid njurundersökning (en innovation av Anders Erlandsson).

%d bloggare gillar detta: