Traumakväll i Halmstad

Det är alltid speciellt att komma till sjukhuset i Halmstad. Det var här jag presenterade vårt TraumaTransfer™-koncept för första gången i slutet på 1990-talet. Det var här jag fick de underlag som krävdes för att jag och mina bröder skulle kunna utforma och konstruera vårt välkända varumärke, TraumaTransfer™.

Det blev en väldigt trevlig kväll på Hallands sjukhus. Jag och Joakim var inbjudna för att under traumakvällen informera om våra nyheter som kommer under nästa år. Vi kommer under 2014 att erbjuda ändå bättre förutsättningar för vården genom säkrare lösningar, med ett mer tydligt fokus på användarvänlighet i våra system.

Vi fick även höra på en mycket spännande föreläsning om bäckenskador. Detta var av speciell vikt för oss och den innovation som vi kommer att presentera senare. Vi tog efter mötet en direkt kontakt med föreläsaren Hans Granhed och presenterade vår avsiktsförklaring. Han lovade omgående att hjälpa oss och vi kommer tillsammans att arbeta i en expertgrupp bestående av ytterligare ett par specialister inom kirurgi.

Föreläsningen gav oss ett väldigt tydligt svar på våra frågor och en bekräftelse på det vi misstänkte angående brister i de lösningar som finns tillgängliga på marknaden.

%d bloggare gillar detta: