Traumadagen 2012

Möt oss på Traumadagen på Karolinska den 28/9.

För första gången ställer vi ut under eget namn och vi längtar efter att få presentera alla nya möjligheter detta innebär för er.

Vi kommer att presentera ett antal nyheter som har säkerhet och komfort vid traumahantering som gemensam nämnare.

Väl mött!

Eson Comfort
Anders Erlandsson

Vi har under alla år som vi har verkat inom sjukvården, varit alldeles för dåliga på att presentera hur våra lösningar bör användas. Vårt fokus har hela tiden varit att ta fram nya innovationer och bättre fungerande koncept. Vi har inte heller haft möjlighet att på ett professionellt sätt ta hand om alla viktiga synpunkter som ni har uttryckt. 

Genom anställningen av Joakim har vi fått nya och bättre förutsättningar. Vi har sedan några månader tillbaka påbörjat ett arbete, som syftar till att vi skall bli bättre på att lyssna och bättre på att dokumentera våra produkter. Vår förhoppning är att vi tillsammans med er skall kunna utforma tydliga direktiv och genomarbetade styrdokument för alla våra varumärken.

Vi kommer från och med årsskiftet att testa samtliga våra varumärken med avseende på säkerhet, operabilitet och kompatibilitet. De produkter som kommer att godkännas, kommer att redovisas för er. Allt detta för att undvika att ni inom sjukvården använder er av bristfälliga lösningar, som kan öka risken för både patient och personal. Detta kan även hämma utvecklingen av nya och bättre lösningar. 

%d bloggare gillar detta: