Retts-P Trauma i Varberg

Vi var nyligen inbjudna till Retts-P Trauma i Varberg och jag hade flera trevliga och lärorika samtal med olika sjukvårdsföreträdare. Det är lika intressant varje gång vi hör berättelser som beskriver den dagliga användningen av våra prisade lösningar. Omhändertagandet av barn är särskilt viktig för oss och vi vill alltid ligga i spetsen på utvecklingen av effektiva hjälpmedel. 

Vi presenterade vår TraumaTransfer™ Mini med TT-Cover™ K Mini. Detta är den så kallade “Sahlgrenskamodellen” i barnversion. Denna lösning med en fristående kudde fungerar extra väl när det gäller omhändertagandet av barntrauma.

Vi har haft en fantastisk vår där vi har sålt fler TraumaTransfer™ än någonsin tidigare. Vi är väl medvetna om att vi saknar konkurrenter som kan och får leverera lagliga och godkända lösningar inom detta område och att detta faktum ställer extra höga krav på oss. Det tar mycket tid och kraft att redovisa alla fakta och att försöka förklara hur det inom sjukvården kan förekomma olagliga kopior av våra varumärken på flera svenska sjukhus.

TraumaTransfer™ är en innovation och konstruktion av Anders Erlandsson och Eson Comfort och vi är ensamma om att erbjuda denna lösning och de tillbehör som är godkända och lagliga tillbehör till densamma.

Hör gärna av er till oss, så kan vi tillsammans hitta de bästa lösningarna.

%d bloggare gillar detta: