Ökad försäljning på Eson Comfort

 

2015 har startat med en rivstart. I januari skrev vi ett långtgående avtal med vår största kund i England.

Modell 2014 är marknadens enklaste och säkraste lösning för en optimal immobilisering tillsammans med vår prisade originalinnovation och konstruktion, TraumaTransfer™

Vi slutför i dagarna ett liknande avtal med vår största kund i Italien. 

Detta bidrar till att vi fortsatt kan hålla låga priser på nödvändiga produkter för en optimal traumahantering.

Våra tester när det gäller vår tidigare aviserade världsnyhet för sjukvården, fortlöper enligt plan och vi hoppas att kunna leverera denna efterlängtade förbättring under andra halvåret i år.

Vi har även påbörjat primärtester av vår bäckenfixering. Här är vår ambition att göra omhändertagandet av patienter med bäckfrakturer betydligt enklare och samtidigt säkrare.

De olika lösningar som idag erbjuds för ändamålet, är enligt ledande experter ganska likvärdiga och innehåller olika former av begränsningar och brister.

Vi kommer därför att integrera olika nyheter, i en enklare och säkrare lösning. Allt detta skall kunna göras möjligt, samtidigt som det innebär en bättre totalekonomi för sjukvården. 

Vi har även fått ett genombrott när det gäller TT-Cover™ K Mini. Detta är den så kallade “Sahlgrenskamodellen” i barnversion. Denna lösning med en fristående kudde fungerar extra väl när det gäller omhändertagandet vid barntrauma.

%d bloggare gillar detta: