Användarmanual för TraumaTransfer™

NYHET!

Tillsammans med ledande sjukhus och distributörer, har vi tagit fram en TraumaTransfer™ – Users Manual, ett pedagogiskt redskap som bör finnas på varje akutmottagning och som en central del i all utbildning inom traumaomhändertagande på akutmottagningen.

Om ni saknar ert exemplar så kan ni skicka ett mejl med era leverans- och kontaktuppgifter till:

info@esoncomfort.com

Vi skickar då ert kostnadsfria exemplar.

Nu har samarbetet med Medidyne A/S i Danmark börjat komma igång. I samband med detta får vi bevisa och förklara de rena lögner som oseriösa företag har spridit om Eson Comfort och det av oss utvecklade och konstruerade TraumaTransfer™-konceptet.

Det är och har alltid varit en 100% Eson Comfort innovation och konstruktion!

 

Ni är alltid välkomna till oss på Eson Comfort. Vi erbjuder originalen som klarar både säkerhets-, funktions- och miljökrav enligt marknadens högsta standard.

Det är vi ensamma om.

Efter 15 år och mer än 500 TraumaTransfer™ har vi en unik kompetens när det gäller utrustning för omhändertagande av traumapatienter.

Vi har även levererat vår första TraumaTransfer™ till vår nya distributör i Nederländerna – Van Vliet Medical Products.

TT-Cover™ 2014 Mini

NYHET!

Vi lanserar nu barnversioner av marknadens ledande immobiliserings- och värmeackumuleringskoncept för TraumaTransfer™ Mini.

TT-Cover™ 2014 Mini och TT-Headfix™ 2014 Mini är marknadens säkraste och tillsammans med K-modellerna, de enda godkända heltäckande immobiliseringskoncepten för TraumaTransfer™ Mini

Vi arbetar som vanligt med kommande banbrytande innovationer och levererar nu en första basversion av en MR-Safe version av Landerydsuppfinningen –  TraumaTransfer™.

%d bloggare gillar detta: