Anders får Stipendium för EasyOn™

Promobilia

Idag fick jag det glädjande beskedet om att jag har blivit tilldelad ett Stipendium om 75.000 kronor från Stiftelsen Promobilia – forskning för handikappade. Pengarna kommer göra det möjligt att färdigställa den innovation för påtagande av kompressionsstrumpor, som gjorde sådan succé under Kungaparets besök i våras.

Till skillnad mot när jag fick Hallands läns Uppfinnarstipendium år 1999, kommer jag inte att skänka bort några pengar. Dessa pengar skall användas på bästa sätt för att göra många människor lyckliga.

Den gången skänkte jag bort hälften av pengarna till en person som jag trodde jag kunde lita på, men som på ett så bedrägligt sätt har svikit mig och mina bröder och förvrängt allt om hur våra innovationer och Eson Comforts varumärken har kommit till.

Jag tillät mig även att övertygas om att det var rätt väg att skänka bort hälften av de svenska rättigheterna till TraumaTransfer™, bara för att vi efter en extremt svår ekonomisk kris trodde oss ha hittat någon som kunde hjälpa oss genom att sälja mina och mina bröders innovationer.

Förhoppningsvis har vi bättre lycka med alla de duktiga säljare som idag arbetar med våra ledande innovationer.

%d bloggare gillar detta: