TraumaTransfer™ till Ungern

ESON COMFORT

“we Invent the Future”

 

Efter 15 år och 500 TraumaTransfer™ har vi levererat vårt första koncept till Budapest i Ungern.

De får därigenom möjligheten till en modernare och säkrare patienthantering än flera av våra största sjukhus.

Det är endast SU Sahlgrenska och Danderyds sjukhus av våra största sjukhus som klarar den högsta nivån av säkerhet, funktionalitet och miljöanpassning, vid hantering av traumapatienter.

Hör gärna av er så förklarar vi mer hur ni enkelt förbättrar era svagheter och höjer er nivå till samma nivå som de ledande sjukhusen.

Vi besökte trauma teamet på Sahlgrenska i veckan, där vi presenterade delar av våra kommande innovationsprojekt och utbytte erfarenheter.

Vi fick även möjlighet att ge en av våra senaste kunder möjlighet att se våra koncept användas. Dr Andras Szoboszlai, Veszprém, Ungern var väldigt belåten med att få tillgång till vårt ledande traumakoncept.

Vår ambition är, att på samma sätt som när vi lanserade TraumaTransfer™, revolutionera sättet att arbeta med patienter på.

 

På bilden till höger ser ni Patric Antonsson, AKOM Sahlgrenska, Avdelningsinstruktör och Traumaansvarig SSKtillsammans med delar av den kompetenta personalen!

 

 

Bilden nedan visar vår TT-Headfix K™ med en immobiliserad Dr András.

Nedan ser ni en väldigt engagerad Dr András berätta om sin vardag på sjukhuset för trauma teamet och innovatören och konstruktören Anders.

 
%d bloggare gillar detta: