logga-2008-3d-small

Nyhetsbrev 17

Eson Comfort har sedan mitten av 1990-talet utvecklat och tillverkat mängder av egna innovationer. Vi tar fram helhets-lösningar - problem blir till nya produkter!
Kära Kunder,

Vi återgår till en lite mer normal verksamhet efter de påkänningar pandemin förorsakat.

Våra öppettider från 2020-09-01:

Mån, Tis, Ons och Torsdag, kl 07.00 - 13.00, 14.00 - 16.00.

Vi hoppas att ni alla håller er friska och tar hand om er och era nära och kära.
Legs-Pelvis-Arm-Safety1

LPA-Safety™

LPA-Safety™ är ett set med positionerings-kuddar för TraumaTransfer™. En innovation utvecklad och konstruerad av Anders Erlandsson och Eson Comfort. Denna lösning är utvecklad för att ge en mer komplett helkroppsimmobilisering, än TT-SIP™ och Pelfix™.
Tillsammans med våra nyutvecklade bälteslösningar, ger det lättanvända och komfortabla lösningar. Konceptet ger ett bättre stöd och säkrare förflyttningar av traumapatienter eller andra svårt sjuka patienter. Stor vikt har lagts vid att optimera funktion och användarvänlighet. Produktblad
TTX-Next Gen4

Next Gen™

Next Gen™ är varumärket där vi samlar ledande innovationer och uppgraderingar av våra traumakoncept. Vi kommer successivt att lansera olika delar, med slutmålet att leverera ett helhetskoncept som löser problem som idag inte går att lösa. 1999 satte vi genom TraumaTransfer™, en helt ny standard på akutmottagningar. Next Gen™ kommer att erbjuda än fler och bättre möjligheter för både personal och patient.

TTX Next Gen™

TTX Next Gen™ - Krysskoppling, är på motsvarande sätt också befriad från kardborre. Kardborren är ersatt med snabbkopplingar. Avlastare i HD-polyeten, ger en betydligt mer hygienanpassad lösning.
Next Gen™ har även en uttalad ambition om att ge mer användarvänliga och säkra bälteslösningar!
TT44-NextGen9

TT44 Next Gen™

Genom lanseringen av TT44 Next Gen™ - 4-punktslösning, har vi tagit bort all exponerad kardborre och använder endast snabbkopplingar. Även den vävda avlastaren har ersatts med en avlastare i HD-polyeten/cellplsat, allt för en kraftig uppgradering av den hygieniska nivån.
Dear Customers,

We return to a slightly more normal activity after the stresses caused by the pandemic.

Our opening hours from 2020-09-01:

Monday, Tuesday, Wednesday and Thursday, 07.00 - 13.00, 14.00 - 16.00.

We hope you all stay healthy and take care of you and your loved ones.

Övrigt...

TT-Cover™ Simple
EasySafe™ - Säkerhetsbälte för transport på TraumaTransfer™
SPACE™

ESON COMFORT

facebook twitter instagram 
MailPoet