cropped-Logga-2008-3D-Small.jpg

Nyhetsbrev 23

Eson Comfort har sedan mitten av 1990-talet utvecklat och tillverkat mängder av egna innovationer.
Vi tar fram helhetslösningar - problem blir till nya produkter!
Intresset för våra innovationer ökar alltmer och vi har för närvarande spännande diskussioner med olika företag i Nya Zeeland och Australien. De är intresserade av att representera våra innovationer där. Kännedomen om att det i dagsläget är 46 av de större sjukhusen i Storbritannien som använder och är väldigt nöjda med vårt TraumaTransfer™-koncept har sannolikt påverkat!

Det är en spännande resa vi hittills har fått uppleva och kanske finns ändå mer spännande saker i framtiden.

Vi har nu implementerat vårt nya bältesmaterial till vårt ledande NextGen koncept för TraumaTransfer™.
Bandet har försetts med ett smutsavvisande skikt där texten och bandet är skyddat, istället för det broderade band vi har använt under många år. Detta gör lösningen avsevärt lättare att rengöra.
TT4SINGLE-NextGen
Bild till positioneringskuddar
OH-Comfort Positionering
Specialversion av vår OH-Comfort™

Stöd krigsoffren i Ukraina!

Swish 9004805

Vi har fortsatt vår ambition att minska miljöbelastningen och bli mer självförsörjande på el. Under slutet av April anslöts vår solcellsanläggning och vi har redan sänkning av vår elförbrukning på 39% i förhållande till förgående år!!!

LPA-Safety™

LPA-Safety™ är ett set med positionerings-kuddar för TraumaTransfer™. En innovation utvecklad och konstruerad av Anders Erlandsson och Eson Comfort. Denna lösning är utvecklad för att ge en mer komplett helkroppsimmobilisering, än TT-SIP™ och Pelfix™.
Konceptet ger ett bättre stöd och säkrare förflyttningar av traumapatienter eller andra svårt sjuka patienter. Stor vikt har lagts vid att optimera funktion och användarvänlighet. Produktblad

Övrigt...

TT-Cover™ Simple
EasySafe™ - Säkerhetsbälte för transport på TraumaTransfer™
SPACE™

ESON COMFORT

facebook twitter instagram