cropped-Logga-2008-3D-Small.jpg

Nyhetsbrev 21

Eson Comfort har sedan mitten av 1990-talet utvecklat och tillverkat mängder av egna innovationer.
Vi tar fram helhetslösningar - problem blir till nya produkter!

Vi stänger för semester vecka 29 - 32! Vi på Eson Comfort önskar er alla en Trevlig Sommar!

Stöd krigsoffren i Ukraina!

Swish 9004805

Vi har haft en fortsatt väldigt positiv utveckling under första halvåret 2022.
Trenden med många sålda TraumaTransfer™ och TraumaTransfer MR-Safe™ har fortsatt och vi ser ingen avmattning under överskådlig tid.
Vi har äntligen lyckats lösa ett kvalitetsproblem med våra K-Light™ huvudkuddar. Trots åtskilliga försök har leverantören inte kunnat lösa en tillräckligt bra vidhäftning, så att kardborren fäster ordentligt på kuddarna.
Därför kommer vi att anlita en annan leverantör, som har visat att de kan leverera en pålitlig lösning.
Det som har varit och fortsatt är ett bekymmer, är att vi som många andra lider av långa leveranstider och kraftigt höjda priser på ingående material. Vi kommer därför att tvingas att göra en del priskorrigeringar under hösten. Vår ambition är att det inte skall påverka våra stora kunder i någon större omfattning.
TT44-NextGen3

LPA-Safety™

LPA-Safety™ är ett set med positionerings-kuddar för TraumaTransfer™. En innovation utvecklad och konstruerad av Anders Erlandsson och Eson Comfort. Denna lösning är utvecklad för att ge en mer komplett helkroppsimmobilisering, än TT-SIP™ och Pelfix™.
Tillsammans med våra nyutvecklade hygieniska bälteslösningar, ger det lättanvända och komfortabla lösningar. Konceptet ger ett bättre stöd och säkrare förflyttningar av traumapatienter eller andra svårt sjuka patienter. Stor vikt har lagts vid att optimera funktion och användarvänlighet. Produktblad
2021-05-22 11.35.58
Bild till positioneringskuddar

Övrigt...

TT-Cover™ Simple
EasySafe™ - Säkerhetsbälte för transport på TraumaTransfer™
SPACE™

ESON COMFORT

facebook twitter instagram 
Email Marketing Powered by MailPoet