cropped-Logga-2008-3D-Small.jpg

Nyhetsbrev 26

Eson Comfort har sedan mitten av 1990-talet utvecklat och tillverkat mängder av egna innovationer.
Vi tar fram helhetslösningar - problem blir till nya produkter!

Vi har stängt för semester vecka 29 - 32!

Högtrycket består!

Våra innovationer efterfrågas på allt fler sjukhus världen över och den senaste marknaden vi beträder är Oceanien.
Vi har avtalat med Active Healthcare i Nya Zeeland. Den första stora ordern levererades i som bekant i oktober och blev mycket väl mottagen. Konceptet håller nu på att implementeras över hela landet.
-
Vi har nu påbörjat den aviserade betydande uppgraderingen av vårt TraumaTransfer™-koncept! På flera områden blir det märkbara förbättringar, som jag återkommer till längre fram! Det kommer bland annat att innebära en mer flexibel lösning, mer lättanvänd och en säkrare lösning.
TT4SINGLE-NextGen
Easy Collar Bild SW

HJÄLP TILL UKRAINA!

Vi har skickat ytterligare en stor leverans till Ukraina. Första leveransen var det specialmadrasser till ett värde av ca 40.000 kr och denna gång ett större parti halskragar. Nästan 12 kartonger Easy Collar vuxen (130 st) och nästan 2 kartonger Easy Collar barn.
Vi levererade även ett antal Clear Collar.

Stöd krigsoffren i Ukraina!

Swish 9004805

Bild till positioneringskuddar

LPA-Safety™

LPA-Safety™ är ett set med positionerings-kuddar för TraumaTransfer™. En innovation utvecklad och konstruerad av Anders Erlandsson och Eson Comfort. Denna lösning är utvecklad för att ge en mer komplett helkroppsimmobilisering, än TT-SIP™ och Pelfix™.
Konceptet ger ett bättre stöd och säkrare förflyttningar av traumapatienter eller andra svårt sjuka patienter. Stor vikt har lagts vid att optimera funktion och användarvänlighet. Produktblad

Övrigt...

TT-Cover™ Simple
EasySafe™ - Säkerhetsbälte för transport på TraumaTransfer™
SPACE™

ESON COMFORT

facebook twitter instagram 
Email Marketing Powered by MailPoet