cropped-Logga-2008-3D-Small.jpg

Nyhetsbrev 25

Eson Comfort har sedan mitten av 1990-talet utvecklat och tillverkat mängder av egna innovationer.
Vi tar fram helhetslösningar - problem blir till nya produkter!

Vi på Eson Comfort önskar er alla en God Jul och Gott Nytt År!

Vi håller stängt under Jul och Nyår!

PUH!

Snart är 2023 till ända. När vi summerade förra året konstaterade vi att det var vårt bästa år någonsin. Nu när det snart är dags att runda av 2023, kan vi konstatera att det blir ett nytt rekordår med en ytterligare omsättningsökning med runt 30%!!!
Våra innovationer kommer till hjälp på allt fler sjukhus världen över och den senaste marknaden vi beträder är Oceanien.
Vi har avtalat med ett första medtech-företag i Nya Zeeland. Den första stora ordern levererades i oktober och blev mycket väl mottagen.
Under 2024 kommer det en betydande uppgradering av vårt TraumaTransfer™-koncept! Det innebär flera förbättringar på det ledande systemet för omhändertagande av svårt skadade på akutmottagningar, världen över.

TT4SINGLE-NextGen
God Jul / Merry Christmas

Stöd krigsoffren i Ukraina!

Swish 9004805

Bild till positioneringskuddar

LPA-Safety™

LPA-Safety™ är ett set med positionerings-kuddar för TraumaTransfer™. En innovation utvecklad och konstruerad av Anders Erlandsson och Eson Comfort. Denna lösning är utvecklad för att ge en mer komplett helkroppsimmobilisering, än TT-SIP™ och Pelfix™.
Konceptet ger ett bättre stöd och säkrare förflyttningar av traumapatienter eller andra svårt sjuka patienter. Stor vikt har lagts vid att optimera funktion och användarvänlighet. Produktblad

Övrigt...

TT-Cover™ Simple
EasySafe™ - Säkerhetsbälte för transport på TraumaTransfer™
SPACE™

ESON COMFORT

facebook twitter instagram