cropped-Logga-2008-3D-Small.jpg

Nyhetsbrev 24

Eson Comfort har sedan mitten av 1990-talet utvecklat och tillverkat mängder av egna innovationer. Vi tar fram helhets-lösningar - problem blir till nya produkter!

Vi stänger för semester vecka 29 - 32!
Vi på Eson Comfort önskar alla en Trevlig Sommar!

We will be closed for holidays, week 29 - 32!
We wich you all a Nice Summer!


Vi hoppas att ni alla håller er friska och tar hand om er och era nära och kära.
Efter ett rekordår där vi korades till branschvinnare 2023, har utvecklingen fortsatt i en rasande takt. Vi har nu vårt TraumaTransfer™-koncept på 46 av Englands större sjukhus och har sålt fler TraumaTransfer™ än någonsin tidigare under första halvåret i år.
Vi håller i dagarna på att slutförhandla med ett medicintekniskt företag, om att låta dem introducera vårt koncept på Nya Seeland och i Australien. Anledningen till det visade stora intresset från Oceanien är att flera sjukvårdsanställda vid besök i England har sett vilken kraftig förbättring införandet av TraumaTransfer™-konceptet innebär, både för patient och personal.
Avtal bör vara klart i sommar.
På hemmaplan kan nämnas att vi hjälpt Ukraina genom att skänka 40 st av våra ECC-madrasser till Help Ukraine Gothenburg och att vår solcellsanläggning nu levererar för fullt!
Ytterligare energieffektivisering kommer att ske med ytterligare utbyten av lysrör till LED-belysning under hösten.
Avslutningsvis ett exempel på den kvalité våra produkter har!
Nyligen rekonditionerade vi en TraumaTransfer™ som har varit i bruk i över 20 år. Det gick visserligen att se att madrassen började vara sliten men den var fortfarande fullt användbar.

Sommar 2023

LPA-Safety™

LPA-Safety™ är ett set med positionerings-kuddar för TraumaTransfer™. En innovation utvecklad och konstruerad av Anders Erlandsson och Eson Comfort. Denna lösning är utvecklad för att ge en mer komplett helkroppsimmobilisering, än TT-SIP™ och Pelfix™.
Tillsammans med våra nyutvecklade bälteslösningar, ger det lättanvända och komfortabla lösningar. Konceptet ger ett bättre stöd och säkrare förflyttningar av traumapatienter eller andra svårt sjuka patienter. Stor vikt har lagts vid att optimera funktion och användarvänlighet. Produktblad
Bild till positioneringskuddar

Övrigt...

TT-Cover™ Simple
EasySafe™ - Säkerhetsbälte för transport på TraumaTransfer™
SPACE™

ESON COMFORT

facebook twitter instagram